19-05-08

PERFECTIE IS NIET VAN DEZE WERELD ...


Helaas is perfectie niet van deze wereld, want met het verwijnen van het probleem was ook de pret verdwenen. Ik trok de tandartsjas weer uit en ontdeed mij ook van de andere attributen. Ik hing alles netjes op zijn plaats, ging naar buiten en stapte in mijn auto.
"Da's waar ook," zei ik luidop, "ik moet Lady Rosita nog oppikken aan de supermarkt."
Ge moet nu niet denken dat ik álles vergeet he. Ik zag haar al van ver staan langs de kant van de weg. 't Was begot zjust den toren van Pisa. Iets minder hoog, dat wel, maar ongeveer even scheef. Had ze toch wel van ongeduld met haar rechtervoet op de grond staan stampen zeker. Ja, dan staat ge op den duur in een putteke he.
"Echtgenote," zei ik, "dat mag niet zenne. Ge gaat nog last krijgen met de politie wegens het beschadigen van het wegdek."
"Dat kan me nu eens niks schelen!" zei Her Ladyship kwaad. "Waar hebt gij gezeten? Weet gij wel hoe laat het is? Halftwaalf!"
"Echtgenote, dat is geheel en al uw eigen schuld. Als ge mij deze morgen had laten verder prutsen aan de Voorvaderlijke Atoomklok, dan was het nu nog maar halfelf geweest."

Wordt vervolgd

11:45 Gepost door lord | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

lord...goede middag ik denk dat het tijd wordt dat het putteke
gemaakt wordt....en ik merk dat ge tijdens het herstellen van de voorvaderlijke atoomklok ook het geheim van het klikken gevonden hebt....alhoewel ik vind dat het nog raar doet....:-))pepino

Gepost door: pepino | 19-05-08

Wel als ge uw botten aan hebt, zeker? Zo streng is uw moeder toch weer ook niet, toch ?

Gepost door: jacoja | 20-05-08

Medium4You Goedendag,

De redactie van Medium4You heeft uw weblog, Lord blotbilski, bezocht en van zijn kwaliteit en originaliteit genoten.

Wij vragen u daarom toestemming om eventueel een paar artikelen op Medium4You te kunnen publiceren, met name het stuk “Leuker kunnen we het niet maken” dat wij heel interessant vinden.

Medium4You is een Belgische actualiteiten site waar ook kunst, humor en avontuur aan bod komen, en die de bijzonderheid heeft om tweetalig nederlands-frans te zijn.

Medium4You is een gratis website bedoeld voor meningsuiting en debatten, toegankelijk voor iedereen. Deze website wordt ter beschikking gesteld van alle
inwoners van België en elders in de wereld, in de hoop dat zij zich dit medium van meningsoverdracht, experimenten en avonturen zullen toeëigenen.

Elk artikel wordt gepubliceerd onder de naam die door de auteur wordt gekozen,
en ook met verwijzing naar de website in kwestie.

Wij zouden het eveneens appreciëren om met u te corresponderen en op eventuele vragen die u zou hebben te antwoorden.

Medium4You is volledig gratis en zeer toegankelijk. U kunt de site op elk moment
bezoeken, en u zelfs als redacteur laten inschrijven: http://www.medium4you.be

Met vriendelijke groet,

Het redactieteam van Medium4You

Gepost door: De redactie van Medium4You | 04-06-08

De commentaren zijn gesloten.