27-03-08

AVONTUURTJES IN DE AVONDUURTJES

kousenband 01Eerst waren we van plan met de auto te rijden, maar de buurvrouw dreigde ermee ons zonder benzine te zetten.
"Da's niks," zei ik tegen mijne maat, "ik heb thuis nog een Leopard-tankske staan. We rijden daarmee."
"Joeng, joeng," zei mijne maat, "zouden we dat wel doen? Als we daar platten band mee krijgen, dan zijn we voor de noen niet thuis he."
Die mens had natuurlijk overschot van gelijk. In de zomer zou dat nog te doen zijn, maar koude patatten met dit weer ... neen, dat smaakt niet.
"Weet ge wat?" zei mijne maat, "ik heb nogal schoon benen. Als we nu eens autostop deden?"
"Ik wist dat ik op U kon rekenen. Voor dit soort noodgevallen heb ik altijd een kousenband van Her Ladyship op zak. Hierzie, trek aan. Allez, tot vanavond om halfzeven."
Morgen krijgt U een uitgebreid verslag van onze prestaties.

Wordt vervolgd

17:19 Gepost door lord | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Lord, De kousenband? Was dat wel uwe maat zijn maat?

Gepost door: De buurvrouw | 27-03-08

Ha, Blotbilski! Ook lid van de Orde van de Kouseband? Eindelijk eens wat vleselijks op uw blog! A propos, bij uw vorige artikelen : al eens aan bretellen gedacht ?

Gepost door: jacoja | 27-03-08

lord....goede avond... hoe zit dat met dat Leopardtankske...als ge broks hebt...Geel - Mol - Leopoldsburg...daar staan er nog een paar en recht over de B13 ( de militaire schouwburg-annex cinema )is een herstelplaats voor Leopards...waar ge aan bradeerprijzen stukken kunt krijgen en vermits ge die mee betaald hebt, misschien zelfs gratis !! En iets verder is een schietstand...en wij sliepen daar juist naast...plezierig hoor 's nachts als ze bezig waren, dus daar kunt ge de volgende keer nog eens gaan oefenen ! Aan plezier zal het niet gemankeerd hebben denk ik :-))pepino

Gepost door: pepino | 27-03-08

De commentaren zijn gesloten.