EVEN GEDULD A.U.B." />

23-03-08

DE EUTHANASIE VAN HUGO CLAUS


Er is de voorbije dagen nogal wat te doen geweest rond de euthanasie van Hugo Claus. Het protest ging uit van de Broeders van Liefde en deze heerschappen werden in hun kritiek bijgetreden door kardinaal Danneels zelve.
Of Claus wel goed besefte wat hij deed? Neen, die mens is over een nacht ijs gegaan zeker- zie videofragment. Geen voer voor voorpaginanieuws? Wat had men dan moeten doen? Berichten dat Claus niet zelf het licht had uitgedraaid? Of misschien nóg beter: Claus is springlevend!


U vindt dit videofragment hier: http://64.233.183.104/search?q=cache:BAKY7OAtYMgJ:www.deredactie.be/cm/de.redactie/cultuur%252Ben%252Bmedia/080320Claus_rouwregister+etienne+vermeersch%2Beuthanasie&hl=nl&ct=clnk&cd=4

Als U - 't is toch Pasen - eens graag een andere klok hoort luiden, dan kan ik U de serene rationaliteit van Professor Etienne Vermeersch aanbevelen: de waarheid over euthanasie.

11:19 Gepost door lord | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Laat nondedju maar eens een andere klok luiden, Blot! We kunnen misschien ook eens de klok van de Tibetanen laten luiden misschien? Miljaarde, wat een kloterij met die Chinezen! Wat heeft den Etienne daar over te melden?

Gepost door: jacoja | 23-03-08

De commentaren zijn gesloten.